Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
27 apr - 28 apr

Scouthajk

Den kommer äga rum 27-28 april och vi samlas kl 9.00 vid Equmeniakyrkan.

Kostnad för hajken är 160:- som betalas vid ankomst (Swish är att föredra, men kontant funkar också) 

Under lördagen kommer vi att delta på en digital kämpalek och tävla mot kårer från hela landet. En ny upplevelse för oss som vi tror kommer bli rolig. Tävlingen sänds digitalt och varje kår utför uppgifter på sin egen plats.

Under eftermiddagen kommer vi att förflytta oss till vår lägerplats där vi har bygger upp vårt tält/vindskydd, lagar mat och har en fin kväll tillsammans.

Scouterna ska ha med sig fika som de kan äta under förmiddagen, bra att ta med en macka som mättar lite då maten kanske dröjer något.

I övrigt ingår lunch, eftermiddagsfika, kvällsmat, frukost, fika och lunch under söndagen åt scouterna.

På söndagen är det sedan dags för Kämpalek i Kvillsfors som vi kommer delta på. Lite oklart när vi är tillbaka i Ekenässjön, men troligen runt 15-tiden. Scouterna blir hemskjutsade om inte annat önskas av er föräldrar.

Om det finns scouter som enbart vill delta på Kämpaleken under söndagen går det bra.

Då de flesta av ledarna är med under hajken och därför inte är på plats i Ekenässjön under söndagen kan vi behöva hjälp med skjuts till Kvillsfors på morgonen. Meddela gärna vid anmälan om ni har möjlighet att ställa upp så kommer det att lösa sig bra. Vid deltagande enbart på söndagen är kostnaden 60:- för fika och mat som vi har den dagen. (betalas vid avfärd). Avfärd på söndagen sker 9.00 från Equmeniakyrkan.

Anmälan till hajken/kämpaleken vill vi ha senast onsdagen 24/4 via ett sms till Niklas på 070-400 79 46. Meddela namn, eventuell allergier och om barnet är med under hela hajken eller enbart under söndagen.

Har ni några frågor innan så går det bra att höra av sig på samma nummer.